Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.fei.edu.br/handle/FEI/1736
Title: Influência do pH, vazão e temperatura na conversão da sacarose em glicose e frutose utilizando reator enzimático de membranas
Authors: LUCARINI, A. C.;LUCARINI, ADRIANA CÉLIA
VIDES, T. P.
SANTOS, V. R. V.
Issue Date: 2002
Journal: Revista de Iniciação Científica (USP )
ISSN: 1516-7798
Citation: LUCARINI, A. C.;LUCARINI, ADRIANA CÉLIA; VIDES, T. P.; SANTOS, V. R. V.. Influência do pH, vazão e temperatura na conversão da sacarose em glicose e frutose utilizando reator enzimático de membranas. Revista de Iniciação Científica (USP ), v. n.4, n. 4, p. 23-26, 2002.
Access Type: Acesso Restrito
URI: https://repositorio.fei.edu.br/handle/FEI/1736
Appears in Collections:Artigos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.