Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.fei.edu.br/handle/FEI/1736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLUCARINI, A. C.;LUCARINI, ADRIANA CÉLIA
dc.contributor.authorVIDES, T. P.
dc.contributor.authorSANTOS, V. R. V.
dc.date.accessioned2019-08-20T00:12:04Z-
dc.date.available2019-08-20T00:12:04Z-
dc.date.issued2002
dc.identifier.citationLUCARINI, A. C.;LUCARINI, ADRIANA CÉLIA; VIDES, T. P.; SANTOS, V. R. V.. Influência do pH, vazão e temperatura na conversão da sacarose em glicose e frutose utilizando reator enzimático de membranas. Revista de Iniciação Científica (USP ), v. n.4, n. 4, p. 23-26, 2002.
dc.identifier.issn1516-7798
dc.identifier.urihttps://repositorio.fei.edu.br/handle/FEI/1736-
dc.relation.ispartofRevista de Iniciação Científica (USP )
dc.rightsAcesso Restrito
dc.titleInfluência do pH, vazão e temperatura na conversão da sacarose em glicose e frutose utilizando reator enzimático de membranaspt_BR
dc.typeArtigopt_BR
dc.description.volumen.4
dc.description.issuenumber4
dc.description.firstpage23
dc.description.lastpage26
Appears in Collections:Artigos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.